Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝ. ΕΠΑΓ/ΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ
TRADE UNION OF MEDICINE, COSMETICS, & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA, PIRAEUS & ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56 1ος όροφος, γρ. B 104 32  Αθήνα, τηλ. 210 52.32.760 – fax. 210 52.47.494
e-mail:syndfarm@yahoo.gr

Το συνδικάτο φαρμάκου εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του ομίλου Δαυίδ (ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, ΠΛΑΖΑ).
Η απόφαση της εργοδοσίας του ομίλου Δαυίδ να προχωρήσει σε αίτηση πτώχευσης της εταιρείας NUTRIART, πετώντας στο δρόμο 500 εργάτες, πρέπει να μας βρει όλους απέναντι.

Σήμερα είναι οι εργαζόμενοι στον ΚΑΤΣΕΛΗ, αύριο Εμείς!

Ο όμιλος ΔΑΥΙΔ – ένας κολοσσός – δημιουργήθηκε από τον κόπο και τον ιδρώτα των εργαζόμενων. Τώρα, μέσα στην κρίση και μπροστά στα νέα σχέδια κερδοφορίας, η εργοδοσία προχωρά σε άλλες επενδύσεις πιο συμφέρουσες και κλείνει τις επιχειρήσεις που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς της, πετώντας τους εργαζόμενους στο δρόμο και απαξιώνοντας παραγωγικές μονάδες, χρήσιμες για την κάλυψη λαϊκών αναγκών. 

Δεν πρόκειται για κακή διαχείριση, ούτε έχει να κάνει με τις τράπεζες. Οι κολοσσοί δεν δημιουργούνται από κακή διαχείριση. Ο Δαυίδ είναι πρόεδρος της EUROBANK. Οι βιομήχανοι και οι επιχειρηματίες είναι και τραπεζίτες. Οι πτωχεύσεις και οι απολύσεις είναι αποτέλεσμα του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης που πάνω από όλα βάζει το κέρδος. Είναι δικό τους παιδί η κρίση  και θέλουν οι εργάτες να πληρώσουν.

Οι εργάτες ΤΩΡΑ περισσότερο από ποτέ πρέπει να μείνουμε αλληλέγγυοι κατά κλάδο και συνολικά ώστε να μπορέσουμε να αποκρούσουμε αυτήν την επίθεση. Μόνο ο δρόμος του ταξικού αγώνα μπορεί να δώσει  την λύση ενάντια  στα συμφέροντα των μονοπωλίων ντόπιων και ξένων



Η Διοίκηση