Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
                 TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες στο φάρμακο - καλλυντικό και τα συναφή επαγγέλματα,
Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην 7η έκθεση εικαστικών τεχνών και φωτογραφίας και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνει στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος στις 11 - 20 Οκτώβρη 2013 με τίτλο «Άνθρωποι Χρώμα + Σίδερο»

Η συμμετοχή για πρώτη φορά του Συνδικάτου μας σηματοδοτεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για τις φετινές εκδηλώσεις με  κεντρικό σύνθημα « οι αγώνες είναι η τέχνη του λαού και η τέχνη όπλο του» έτσι ώστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να γίνει κατανοητό, η σχέση των εικαστικών καλλιτεχνών με την εργατική τάξη και να είναι μια απάντηση στο φασισμό που πάει να σηκώσει κεφάλι στις εργατικές συνοικίες και τους χώρους δουλειάς.
Εκεί στο Πέραμα για 10 μέρες ζωγράφοι, χαράκτες, γλύπτες, φωτογράφοι μαζί με το θέατρο, το σινεμά,  τη μουσική, με εργαστήρια για παιδιά και συζητήσεις, δίνουν το δικό τους στίγμα αλληλεγγύης και αγωνιστικής ανάτασης του λαού.

Να αξιοποιήσουμε το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό όπλο: τη δύναμη των αγώνων. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, οι γυναίκες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να συστρατευτούν με τα ταξικά συνδικάτα που αταλάντευτα βρίσκονται σε διαρκή μάχη για να καρπώνονται οι εργαζόμενοι τον πλούτο που παράγουν. Το δικαίωμα στην εργασία, στη δωρεάν παιδεία, στη δωρεάν υγεία, στη μόρφωση, στη δημιουργία.

Συνάδελφοι, σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις, να δώσουμε απάντηση σε αυτούς που θέλουν τους εργάτες αποκομμένους από κάθε μορφή πολιτισμού.

Εγκαίνια Παρασκευή 11Οκτώβρη 7:30 μ.μ με αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία
Η έκθεση θα κλείσει Κυριακή 20 Οκτώβρη με λαϊκό γλέντι.
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12 μεσημέρι - έως 9 το βράδυ
Λεωφορεία: Ομόνοια Β18 – Γ18 (Μενάνδρου) - Από Πειραιά 843 (σταθμός ΗΣΑΠ)


ΤΟ ΔΣ