Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:587                                                                                                            ΑΘΗΝΑ 01/02/2016

ΚΑΛΕΣΜΑ
Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να πάρουν απόφαση και να συμμετέχουν στη μεγάλη πανεργατική- πανελλαδική απεργία στις 4 του Φλεβάρη.  

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι μπροστά στην νέα επίθεση- ταφόπλακα για την ασφάλιση. Πρόκειται για ένα δικαίωμα που κερδήθηκε με τεράστιες θυσίες από τους εργαζόμενους και αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι της εργατικής- λαϊκής οικογένειας, δεν μένει κανένα περιθώριο για υποχώρηση.

Η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης είναι αιτία πολέμου!

Οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από την «πικρή πείρα» που έχουμε από την μετατροπή του Επικουρικού μας Ταμείου σε επαγγελματικό. Μας είναι πια γνωστό τι σημαίνει κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης. Ξέρουμε ότι μόνο μειώσεις και περικοπές δικαιωμάτων θα φέρει για τους ασφαλισμένους, συνταξιούχους και εργαζόμενους.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να περάσει χωρίς καμία αντίδραση!
Κανένας εργαζόμενος να μην πέσει στην παγίδα που στήνουν μαζί κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία, τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο και φαρμακερό μνημόνιο και οι πληρωμένοι προπαγανδιστές τους!
Αρκετά με τα ψέματα και τις απάτες τους! Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί!
Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, δεν εξαιρεί κανένα κλάδο!
Δε διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται!
Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, νεκρώνουμε κάθε χώρο δουλειάς!

Για την Αθήνα η συγκέντρωση είναι στις 10.30 στην Ομόνοια και η προσυγκέντρωση του κλάδου στις 10.00 στα γραφεία του Συνδικάτου.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ