Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:595                                                                                                             ΑΘΗΝΑ 24/02/2016


ΚΑΛΕΣΜΑ


Η ΟΕΦΣΕΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Πέμπτη 25 Φλεβάρη στις 6 μ.μ.

Συνάδελφοι,

Η Ελληνική κυβέρνηση προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ελληνοτουρκικών συνόρων από τους πρόσφυγες
Επικαλούνται το προσφυγικό ζήτημα -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν- προκειμένου να προωθήσουν τις επιδιώξεις τους για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την "ομπρέλα" των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη.
Οι εργαζόμενοι στη χώρα μας πρέπει να διατρανώσουν την αντίθεση τους στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και να οργανώσουν την πάλη της ενάντια σ’ αυτά με αιτήματα: 
·         Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
·         Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους - Καμία συμμετοχή της Ελλάδας. 
·         Να κλείσουν τώρα οι ευρωατλαντικές βάσεις.





Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ