Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  711                                                                                                                 Αθήνα 17/5/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΕΦΣΕΕ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους του κλάδου, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κλαδικής μας Ομοσπονδίας, έδωσαν τη μάχη της απεργίας και διαδήλωσαν με τις δυνάμεις του ταξικού μετώπου, του ΠΑΜΕ, κόντρα στις εργοδοτικές παρεμβάσεις του «μαστίγιου και του καρότου», στην κυβερνητική προπαγάνδα, στη συμβιβαστική λογική και τον αποπροσανατολισμό του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και λοιπών.

Αύριο, Πέμπτη 18 Μάη, μέρας ψήφισης του αντεργατικού -αντιλαϊκού πακέτου των νέων βάρβαρων μέτρων στη Βουλή, συνεχίζουμε και προχωράμε με απογευματινά συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις (στην Αθήνα, στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια).

Μαζί με τους κλάδους που βρίσκονται και αύριο σε κινητοποιήσεις: Οι οικοδόμοι που τα συνδικάτα τους έχουν κηρύξει απεργία σε εργοτάξια για 2η συνεχόμενη μέρα. Οι ναυτεργάτες με τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ να καλούν σε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία ως την Παρασκευή 19 Μάη. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι που προχωρούν σε πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος στη 1μ.μ.

Μαζί με τους συνταξιούχους που προχωρούν σε νέα αγωνιστική-παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση   στις 10 π.μ. στην πλ. Εθν. Αντίστασης, στην Αθήνα.

Απαντάμε μαζικά, αγωνιστικά, ταξικά σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ και λοιπούς «θεσμούς» που φέρνουν βάρβαρα αντεργατικά μέτρα για λογαριασμό της πλουτοκρατίας, των βιομήχανων, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών, των τραπεζιτών.

Όλες και όλοι στα συλλαλητήρια με το ΠΑΜΕ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7Μ.Μ.
(ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6.30Μ.Μ. ΠΛ. ΚΑΝΙΓΚΟΣ)



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ