Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  713                                                                                                                 Αθήνα 6/6/2017

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΗ
Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που οργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 24 Ιούνη στη 1μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Θα πραγματοποιηθεί πορεία στο Νατοϊκό στρατηγείο.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν τη δική τους απάντηση στην κυβέρνηση, που συμμετέχει δραστήρια στα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και σήμερα παίρνει μέρος σε 13 ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο. Που δίνει «γη και ύδωρ» στους φονιάδες των λαών. Που έχει συμφωνήσει τη συγκέντρωση πολεμικών πλοίων και κάθε είδους φονικών μηχανών στο Αιγαίο. Από τη Σούδα φεύγουν πύραυλοι για να βομβαρδίζουν άλλες χώρες. Το Νατοϊκό στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη αποτελεί κέντρο Ταχείας Αντιδράσεως του ΝΑΤΟ, έχει αναβαθμιστεί σε «Στρατηγείο Υψηλής Ετοιμότητας».

Καμιά αυταπάτη, από αυτές που σπέρνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις για το ρόλο του ΝΑΤΟ, δεν πρέπει να υπάρχει στους εργαζόμενους.

Το ΝΑΤΟ είναι δολοφονική μηχανή των ιμπεριαλιστών, δεν είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας, δεν αναγνωρίζει σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα. Η ιστορία του είναι γεμάτη πολέμους, χούντες και τρομοκρατία ενάντια στους λαούς. ΝΑΤΟ και ΕΕ καλύπτουν πλήρως παραβιάσεις και αμφισβήτηση συνόρων.

Όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν από τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου, να αποφασιστεί και να οργανωθεί η συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη μαζί με την κλαδική Ομοσπονδία μας.
Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με την ΟΕΦΣΕΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ