Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:1050                                                                                                                                          Αθήνα 21/2/2020


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 8.00 ΠΜ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της, και όχι «συνέδριο» – παρωδία με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού!
Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει όλους τους απεργούς σε όλη την Ελλάδα, τους συναδέλφους στον κλάδο, που παρά τις προβοκάτσιες της Κυβέρνησης, την εργοδοτική τρομοκρατία, την ανοιχτή στήριξη της κυβέρνησης από την ηγεσία της ΓΣΕΕ και την απεργοσπαστική της στάση, συμμετείχαν μαζικά στην απεργία και στις συγκεντρώσεις στις 18 Φλεβάρη σε όλη τη χώρα.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι, παλεύουν ενάντια στην ολοκληρωτική επίθεση στην ασφάλιση, την υγειονομική περίθαλψη, τις νέες περικοπές στις συντάξεις, που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, η συνδικαλιστική μαφία  της ηγετικής ομάδας της διοίκησης στην Γ.Σ.Ε.Ε ανακοίνωσαν συνέδριο για τις 25 του Φλεβάρη κομμένο και ραμμένο στις επιδιώξεις της εργοδοσίας.
Ένα «συνέδριο» λίγων ωρών στο καλά φυλασσόμενο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής, με διάρκεια τόσο-όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό, υπό την “προστασία” της κυβέρνησης και την άμεση επέμβαση της.
Εξήγγειλαν ότι αυτή την πρωτοφανή διαδικασία, θα εποπτεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με παρουσία πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης και άλλων κατασταλτικών δυνάμεων.
Το ταξικό μίσος των εργοδοτών του ΣΕΒ που εκφράζει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, το κατανοούμε. Που τώρα, εκτός από τη σύμπλευση με τη λογική της εργοδοσίας, έχει μετατρέψει το συνδικαλιστικό κίνημα σε  οργάνωση, στην οποία συμμετέχουν εκτός από εργάτες  και εργοδότες.
ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
Η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη! Δεν έχει καμία δουλειά στο συνδικαλιστικό κίνημα. Είναι απαράδεκτη η επιχείρηση της να επιβάλει τις διαδικασίες που θέλει στα συνδικάτα. Τον λόγο στα συνδικάτα τον έχουν μόνο οι εργαζόμενοι.
Μαζικά, μαχητικά, θα επιδιώξουμε συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε ανοιχτό απέναντι στην εργατική τάξη όσα εμπόδια και να βάλετε.
Ένα συνέδριο που θα αποτυπώσει τους πραγματικούς συσχετισμούς της κάθε παράταξης και όχι τη νοθεία του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Η μάχη που δίνουμε είναι μάχη ελπίδας. Αφορά τις ανάγκες της εργατιάς και θα τη συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί, μέχρι να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου αλλά και γενικότερα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και αγωνιστικά να υποδεχτούμε την συνδικαλιστική «μαφία» .
Καλούμε όλα τα σωματεία τους εργαζόμενους και συνταξιούχους του κλάδου να καταδικάσουν την ομερτά που προσπαθεί να επιβάλλει η συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας στην ΓΣΕΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Καλούμε όλα τα σωματεία και κυρίως της Αττικής να πάρουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις ώστε να εργαζόμενοι και συνταξιούχοι να κατέβουν μαζικά στην κινητοποίηση, που θα γίνει στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ στο Καβούρι Αττικής.
Να επιβάλουμε με την παρουσία μας να γίνει πραγματικό Συνέδριο, με πραγματικούς αντιπροσώπους πάνω σε θέσεις  για την οργάνωση της πάλης προς όφελος των εργαζομένων. Να μην επιτρέψουμε σε μπράβους και σε αστυνομία να επιβάλουν την παρουσία τους στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
ΕΞΩ ΟΙ ΝΟΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ-ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 8.00 ΠΜ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ