Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:615  
ΑΘΗΝΑ 17/5/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ μαζί με όλο το εργατικό- ταξικό κίνημα καταγγέλλει την απόφαση της  Δημοτικής Αρχής της Αθήνας, του Καμίνη να παραχωρήσει χώρο του Δήμου για εκδήλωση της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Με αυτό τον τρόπο η Δημοτική Αρχή νομιμοποιεί την εγκληματική δράση των υπόδικων φασιστών-δολοφόνων της ΧΑ, και τους δίνει χώρο για να χύσουν το ρατσιστικό, φασιστικό τους δηλητήριο. Η Δημοτική Αρχή Καμίνη, που έχει αναδειχθεί σε μεγάλο «αφισοκυνηγό» και προσπαθεί να βάζει σειρά εμποδίων στη δράση του ταξικού κινήματος, από την άλλη ανοίγει τις πόρτες της στα μαντρόσκυλα των εφοπλιστών και βιομηχάνων, τους χρυσαυγίτες. Άλλωστε υπηρετούν τον ίδιο αφέντη, τους επιχειρηματικούς ομίλους και την κερδοφορία τους.
Απέναντι στους υπηρέτες των επιχειρηματικών ομίλων, στα τσιράκια των εφοπλιστών, στην αντιλαϊκή πολιτική, οι εργαζόμενοι να αντιτάξουν το δυνάμωμα της εργατικής-λαϊκής πάλης, την μαζικοποίηση των συνδικάτων, με νέους εργαζόμενους, νέους μεγάλους ταξικούς αγώνες. Να δυναμώσει η ταξική Αλληλεγγύη και ο αγώνας ενάντια στον Ιμπεριαλισμό που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά.
Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να καταγγείλουν στους εργαζόμενους την ξεδιάντροπη στήριξη και την κάλυψη που προσφέρουν στους φασίστες- δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να καλέσουν σε δυνάμωμα και μαζικοποίηση των γραμμών του ταξικού κινήματος, σε απομόνωση αυτών των στοιχείων, παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ