Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:1015                                                                                                                                         Αθήνα 1/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ομοσπονδία μας εκφράζει την αλληλεγγύη της και την στήριξη της στα μέλη του Δ.Σ, στον Πρόεδρο και στα μέλη του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΕΝΕΔΕΠ), οι οποίοι δίνουν την μάχη για τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων απέναντι στο μονοπωλιακό κολοσσό της COSCO.
Επειδή δίνουν αυτή την μάχη, η εργοδοσία, για να ακυρώσει αυτούς τους δίκαιους αγώνες, στοχοποιεί τον Πρόεδρο του σωματείου, Μάρκο Μπεκρή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζόμενους που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Χρησιμοποιεί διάφορες τρομοκρατικές και τραμπουκικές μεθόδους και ενεργοποιεί τα φασίζοντα τσιράκια της εναντίον τους.
Επίσης καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την δολοφονική επίθεση από μαχαιροβγάλτες κουκουλοφόρους φασίστες στην περιοχή του Γέρακα, εναντίον του πρωτοπόρου αγωνιστή, στελέχους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, Άγγελου Μπαλτά.
Τεράστιες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν δώσει αέρα στα πανιά της εργοδοσίας και ταυτόχρονα επιτρέπουν στα φασιστοειδή να δρουν ανενόχλητα την στιγμή που δίνουν  προτεραιότητα στην καταστολή λαϊκών αγώνων, στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης, την στιγμή που βγάζουν παράνομες τις απεργίες των εργαζομένων και βάζουν πλάτη για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΕΕ για το μοίρασμα των υδρογονανθράκων, στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο.
Ότι και να κάνουν όμως θα βρίσκουν μπροστά τους τα ταξικά Συνδικάτα και όλους τους πρωτοπόρους αγωνιστές.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΜΠΕΙΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ