Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝ. ΕΠΑΓΓ. ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΕΦΣΕΕ)

Χαλκοκονδύλη 56, 104 32 Αθήνα, tel 210 52.38.779, fax 210 52.47.494

e-mail: omosfarm@yahoo.gr, blog: oefsee.blogspot.gr
10329

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr
1652/Φ4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Καταδικάζουμε την αυταρχική απόφαση της συγκυβέρνησης, η οποία προχώρησε στην επίταξη των απεργών εργαζόμενων του Μετρό. Αυτή η απόφαση αποτελεί πράξη ωμού αυταρχισμού και βίας που στόχο έχει να πλήξει τα δικαιώματα όσων εργαζόμενων αγωνίζονται και διεκδικούν, να τρομοκρατήσει και στρέφεται ενάντια σε ολόκληρη την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενάντια στην κυβερνητική αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό. Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου οι οποίοι βιώνουν στο πετσί τους στους χώρους δουλειάς τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης με απολύσεις, μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζόμενων.

Να μην περάσει η άθλια προπαγάνδα της συγκυβέρνησης περί «ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού» και «αυταρχισμού» των απεργών. Ταλαιπωρία και αυταρχισμός είναι να μην έχεις μεροκάματο, Συλλογική Σύμβαση, η αύξηση των εισιτηρίων, η διακοπή δρομολογίων, να σε καταδικάζουν καθημερινά στην εξαθλίωση και την υποταγή.

Ο αγώνας είναι κοινός για όλους τους εργαζόμενους για Συλλογικές Συμβάσεις, ασφαλιστικά δικαιώματα, για δωρεάν δημόσιες συγκοινωνίες που θα εξυπηρετούν τον λαό και όχι τους ιδιώτες και τα μονοπώλια.
                                        



                                                Οι Διοικήσεις