Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:580                                                                                                             ΑΘΗΝΑ 5/1/2016

ΚΑΛΕΣΜΑ
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Όλοι στη παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8 Γενάρη στις 12 πμ. στο Υπουργείο Εργασίας.
Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους του κλάδου να απαιτήσουμε με μια φωνή να μην φτάσει το έγκλημα στη βουλή.
Στα βάρβαρα μέτρα του καλοκαιριού και στα νέα όρια ηλικίας προστίθεται πλέον ο βασικός πυρήνας που διαλύει εκ βάθρων τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης!
Η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό αποτελεί την ταφόπλακα για τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης αφού ορίζει προσωπικό ποσοστό αναπλήρωσης για τον καθένα, ολοκληρώνει το σχεδιασμό που υπήρχε εξαρχής για το ασφαλιστικό, νομιμοποιεί όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους και διατάξεις καθώς όχι μόνο αφήνει αναλλοίωτο τον πυρήνα τους άλλα τον αντιδραστικοποιεί ακόμα περισσότερο.
Η ΟΕΦΣΕΕ συμμετέχοντας στην παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, καλεί όλα τα ΔΣ των σωματείων να οργανώσουν τη μαζική συμμετοχή τους.
Αυτή θα είναι μια πρώτη απάντηση που θα σηματοδοτεί την κλιμάκωση του αγώνα στον κλάδο μας με την οργάνωση μαζικής δυναμικής απεργίας!

Το ασφαλιστικό δεν είναι κόστος. Είναι δικαίωμα, είναι η ζωή μας!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ