Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:578                                                                                                             ΑΘΗΝΑ 22/12/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Η ΟΕΦΣΕΕ εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στην κλιμάκωση του αγώνα των εργαζόμενων της ΕΒΓΑ. Οι εργαζόμενοι προχωράνε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους μετά την απαράδεκτη ενέργεια της εργοδοσίας να επιβάλει Λοκ άουτ (ανταπεργία), μετά την κινητοποίηση τους λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης των δεδουλευμένων.
Καταγγέλλουμε αυτές τις ενέργειες της εργοδοσίας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, στον κλάδο μας και συνολικά, να μην ανεχτούν τέτοιου είδους πρακτικές, να συμπαραταχθούν με το οργανωμένο ταξικό κίνημα για να παλέψουν ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία από την πλευρά των εργοδοτών.
Δηλώνουμε απερίφραστα και προειδοποιούμε, προς κάθε κατεύθυνση, πως αυτές οι ενέργειες δεν θα λυγίσουν το ταξικό κίνημα. Θα μας βρουν μπροστά τους, οργανωμένους, όσοι οραματίζονται για τους εργαζόμενους ένα μέλλον, όπου θα πετσοκόβεται η ζωή τους χωρίς οι ίδιοι να έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν.     

ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ