Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  712                                                                                                                 Αθήνα 30/5/2017



Προς:

Ο.Σ.Φ.Ε.
Π.Φ.Σ.


Η ΟΕΦΣΕΕ έλαβε καταγγελία από τον Σύλλογο Φαρμακουπαλλήλων Λάρισας, σύλλογο μέλος της Ομοσπονδίας μας, σχετικά με την συστηματική παραβίαση του ωραρίου και κατ’ επέκταση των συμβάσεων εργασίας των συναδέλφων εργαζόμενων στις δύο συνεταιριστικές φαρμακαποθήκες της Λάρισας (ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ και Σ.Ο.Φ.ΛΑ).

Οι συνάδελφοι μας καταγγέλλουν συγκεκριμένα ότι οι εργαζόμενοι καλούνται από τις Διοικήσεις των Συνεταιρισμών να εργαστούν εκ περιτροπής τα Σάββατα αλλά και τις Κυριακές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΟΕΦΣΕΕ προβλέπει ρητά ως εργάσιμες τις ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή και πως η οποιαδήποτε παραβίαση του ωραρίου και των εργάσιμων ημερών αποτελεί χτύπημα στις διατάξεις της ΣΣΕ.

Ως εργοδοτικές οργανώσεις του κλάδου μας απαιτούμε την άμεση παρέμβαση σας σχετικά με το ζήτημα αυτό και σας διαβεβαιώνουμε πως η ΟΕΦΣΕΕ θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα για να προστατεύσει το ωράριο των εργαζομένων του κλάδου όπως και έχει πράξει ως τώρα.

Σας επισυνάπτουμε την καταγγελία του Συλλόγου Φαρμακουπαλλήλων Λάρισας.

Αναμένουμε τις ενέργειες σας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ