Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 827                                                                                                                                                                Αθήνα 12/4/2018
ΚΑΛΕΣΜΑ
Για αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης.
Σε όλους τους λαούς που δέχονται την επίθεση των ιμπεριαλιστών.

Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου στην Αττική να συμμετάσχουν στην μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, στο πλαίσιο της έναρξης του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 10π.μ. στο «Δημοτικό Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης» του Δήμου Χαϊδαρίου (Ιερά Οδός 240).

Είναι μια από τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στον παλαιστινιακό λαό που για χρόνια υποφέρει από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον δίκαιο αγώνα του να αποκτήσει το δικό του ανεξάρτητο κράτος εντός των συνόρων του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η κλιμακούμενη επιθετικότητα του Ισραήλ εναντίον των κινητοποιήσεων των Παλαιστινίων, που γίνεται με τις “πλάτες” των ΗΠΑ, της ΕΕ και τη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ αλλά και κυβερνήσεων όπως η ελληνική, έχει οδηγήσει σήμερα πάνω από 300 παιδιά Παλαιστινίων φυλακισμένα στο Ισραήλ ενώ πάνω από 8.000 ανήλικοι Παλαιστίνιοι έχουν συλληφθεί και περάσει από ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν με κάθε τρόπο την καταδίκη τους για τις εν ψυχρώ δολοφονίες Παλαιστίνιων διαδηλωτών ανάμεσα τους και  παιδιά στη Γάζα από το ισραηλινό κράτος δολοφόνο. Να καταδικάσουν τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους που κυνηγώντας τα κέρδη προκαλούν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και αγριότητες ενάντια στους λαούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για την πρόσβαση στο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου Τ. Χαραλαμπίδης:
·Με τα πόδια: 10 Λεπτά από τη στάση του Μετρό «Αγ. Μαρίνα».
·Με Μετρό: Γραμμή 3 (Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα, Μπλε Γραμμή) και στη συνέχεια την Λεωφορειακή Γραμμή Α16 στάση Σιδηροπούλου.
·Με Λεωφορείο: Γραμμή Α16 (πλατεία Κουμουνδούρου – Ελευσίνα) στάση Σιδηροπούλου.

·Πλησίον του γηπέδου υπάρχει χώρος στάθμευσης.