Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  894                                                                                                                                        ΑΘΗΝΑ 7/10/2018     

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 10 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών (στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 9π.μ. στο κτίριο 7), που διώκονται για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία. Με ένα κατηγορητήριο-ραβασάκι της Πρεσβείας των ΗΠΑ, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διώκει όσους εκφράζουν την αντίθεση τους στα σχέδια των φονιάδων των λαών.
Η σφαγή των λαών της περιοχής, οι βομβαρδισμοί στη Συρία, οι δολοφονίες Παλαιστινίων, τα εκατομμύρια των προσφύγων, είναι θύματα της δολοφονικής μηχανής που φιλοξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα με τις αμέτρητες βάσεις και εγκαταστάσεις που υπάρχουν και τις νέες που σχεδιάζει να φτιάξει.  Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές από τη μια για να δολοφονούν λαούς και από την άλλη θυμίζουμε ότι χτύπησε με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα, κάνοντας και συλλήψεις.
Όσο θα στήνουν δίκες και διώξεις, τόσο θα δυναμώνει η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα της εργατικής τάξης, της νέας γενιάς.
Καλούμε τα σωματεία τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους του κλάδου να δείξουν την στήριξη και την αλληλεγγύη στους συνάδελφους αγωνιστές φοιτητές.
Απαιτούμε:
·      Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητών.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ