Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1162                                                                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ 11/02/2021

 

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση για άλλη μία φορά επιστρατεύει τη βία, τις συλλήψεις, την κακοποίηση των νέων και των μεγαλύτερων, προσπαθώντας έτσι να σταματήσει τη λαϊκή οργή που ξεχύνεται, όλο και περισσότερο, στους δρόμους του αγώνα.

Δεν μας σταματούν, δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε να παλεύουμε στο πλευρό των φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δεν θα μείνουν, όμως, αναπάντητοι οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί στην Εκπαίδευση, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, που η κυβέρνηση αξιοποιεί ως «ευκαιρία» για να κλιμακώσει την αντιλαϊκή πολιτική της.

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, μπορούμε και ξέρουμε να διαμαρτυρόμαστε οργανωμένα απέναντι σε ότι έρχεται να βάλει εμπόδια στην μόρφωση των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συναδέλφους και τους συνταξιούχους του κλάδου να συμμετάσχουν στο σημερινά απογευματινά Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις»

Για εμάς «κοινή λογική» είναι η υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων μαθητών και φοιτητών, για να ανοίξουν τα πανεπιστήμια με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, της συλλογικής οργάνωσης και πάλης των εργαζόμενων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ