Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1160                                                                                                                      ΑΘΗΝΑ 8/02/2021

 

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Με μια ακόμα  προκλητική κίνηση, εν μέσω πανδημίας, η Κυβέρνηση επιδιώκει να φιμώσει κάθε φωνή που αποκαλύπτει την επικίνδυνη πολιτική της για την διαχείριση της κατάστασης.

 Ένα χρόνο μετά τα υποκριτικά καλέσματα για χειροκροτήματα, η κυβέρνηση προχώρησε σε καλέσματα «των ηρώων υγειονομικών» στην Ασφάλεια αποδεικνύοντας ότι η απάντηση της στις τραγικές ελλείψεις των νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας είναι οι διώξεις των αγωνιστών υγειονομικών.

Οι Πρόεδροι συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομείων (ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, Αγ. Σάββας) έλαβαν ραβασάκια με κλήση από το ξεθαμμένο συνδικαλιστικό της ασφάλειας γιατί κινητοποιήθηκαν και διεκδίκησαν προσλήψεις γιατρών, μέσα προστασίας για τους υγειονομικούς, επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας.

Για να υπερασπιστεί την βάρβαρη πολιτική της που θυσιάζει τη ζωή και την υγειά του λαού για τα κέρδη των λίγων βάζει σε λειτουργία έναν μηχανισμό τρομοκρατίας και καταστολής απέναντι σε όποιον εναντιώνεται.

Η ευθύνη των αγωνιστών υγειονομικών είναι απέναντι στον άνθρωπο που υποφέρει.

Η Ομοσπονδία μας καλεί τα συνδικάτα, τους συνταξιούχους και εργαζόμενους του κλάδου μας τώρα να εκφράσουν ακόμη περισσότερο την αλληλεγγύη τους στους Προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων των υγειονομικών.

Να δυναμώσουμε την πάλη μας για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ