Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:1173                                                                                                                                                     Αθήνα 06/04/2021

 

 

 

Προς:

Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη

Κοινοποίηση:

Σωματεία του κλάδου

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 

Κύριε Αν. Υπουργέ,

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει αρμοδίως καμία απάντηση από την πλευρά σας στις επιστολές που σας έχουμε στείλει επανειλημμένως σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού των εργαζομένων στο κλάδο του φαρμάκου.

 

Με κάθε τρόπο σας έχουμε τονίσει την ανάγκη για τον εμβολιασμό όλων των συναδέλφων μας, εργαζόμενων στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις, στην ιατρική ενημέρωση, στη φαρμακοβιομηχανία και στις φαρμακαποθήκες, που όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν ανελλιπώς και σε συνθήκες εντατικοποίησης, όπως άλλωστε και όλοι οι εργαζόμενοι σε βιομηχανικούς κλάδους, σούπερ μάρκετ, επισιτισμό, κέντρα διανομής, ταχυμεταφορές κ.ο.κ.

 

Μέχρι σήμερα, όμως, αυτό που έχει δρομολογηθεί και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση και δυσκολίες, είναι ο εμβολιασμός ενός μόνο τμήματος των εργαζομένων του κλάδου και συγκεκριμένα των εργαζομένων στα φαρμακεία.

Για το λόγο αυτό την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 και ώρα 16:30 η Ομοσπονδία μας και τα Σωματεία μέλη μας θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας. Κατά την διάρκεια, ζητάμε να πραγματοποιηθεί  μεταξύ μας συνάντηση.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε την ανάγκη όλοι οι συνάδελφοι μας που είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή να εμβολιαστούν και απαιτούμε να αναλάβετε την ευθύνη για το ζήτημα αυτό.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ