Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:598                                                                                                             ΑΘΗΝΑ 25/02/2016




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει το κυβερνητικό σχέδιο ποινικοποίησης και καταστολής του αγώνα των αγροτών. Αυτό το νόημα έχει η παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για να προχωρήσουν οι κατά τόπους εισαγγελείς μαζί με τις αστυνομικές αρχές στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά των αγροτών που αγωνίζονται στους δρόμους.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες αφού διατηρεί τον νόμο που θεωρεί τις κινητοποιήσεις στους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους ως αδίκημα, είναι ένα ακόμα βήμα στο δρόμο της συκοφάντησης, από την κυβέρνηση και τα κόμματα του μεγάλου κεφαλαίου, όσων αγωνίζονται για την επιβίωση τους.  

Οι εργαζόμενοι μαζί με τους φτωχομεσαίους αγρότες θα συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι στο πραγματικό έγκλημα που είναι το ξεκλήρισμά μας, η ανεργία, το τσάκισμα των μισθών και των εργασιακών σχέσεων.

Απαιτούμε να αποσυρθεί ο νόμος που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση. Στεκόμαστε όλοι σαν μια γροθιά απέναντι στην τρομοκρατία και την καταστολή του κράτους των μονοπωλίων.   




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ