Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  706                                                                                                                                                   Αθήνα2/5/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την εργοδοσία του Ομίλου Ζούρα και τις μεθοδεύσεις της με στόχο την απόλυση του συνόλου του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, όπως και κάθε κλάδου, γνωρίζουν πια καλά πόσο έχει αποθρασυνθεί η εργοδοσία και πως δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα για να μας τρομοκρατήσει και να μην θυσιάσει στο ελάχιστο τα κέρδη της. 
Η κυβερνήσεις δουλεύουν για να της δίνουν αυτή τη δυνατότητα, για να της παρέχουν τους νόμους ώστε να εξαπολύει αυτή την επίθεση. Η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς είναι για ακόμα μια φορά ένα τέτοιο παζάρι εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. 
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως είμαστε αλληλέγγυοι με τους συναδέλφους και θα στηρίξουμε την προσπάθεια τους για να δικαιωθούν. Επίσης πως το ταξικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε ένα βήμα από τον αγώνα για να μη χαθεί ούτε ένα εργατικό δικαίωμα. Όσοι έχουν σκοπό να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και να αρπάζουν τις κατακτήσεις μας θα μας βρίσκουν ανυποχώρητα μπροστά τους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το παρόν στους καθημερινούς αγώνες στο πλευρό των ταξικών συνδικάτων για να μην τους επιτρέψουμε να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.     

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ