Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  763                                                                                                       ΑΘΗΝΑ 7/11/2017
ΚΑΛΕΣΜΑ
Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καλεί όλα τα σωματεία , όλες και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις και το ΠΑΜΕ, στις αντίστοιχες πόλεις στις 9 Νοέμβρη. Στην Αθήνα στις 18:30 στο Σύνταγμα (προσυγκέντρωση  18:00 πλ. Κάνιγγος).
Στον κλάδο μας οι φαρμακοβιομήχανοι παρόλο την κερδοφορία τους αρνούνται να υπογράψουν την σύμβαση με τους μισθούς & τα δικαιώματα που είχαμε.
Η συγκυβέρνηση κάνει προσπάθεια να αποσπάσει την συναίνεσή μας για την ανάπτυξη που έρχεται, να αποδεχτούμε τα νέα μέτρα. Κρύβουν ότι τα νέα μέτρα σημαίνουν για εμάς τους εργαζόμενους νέα δεινά, και ταυτόχρονα αμύθητα κέρδη για τους κεφαλαιοκράτες. Γι’ αυτό προετοιμάζονται να φέρουν στην βουλή νομοσχέδιο που θα αφορά τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα. Θέλουν να βάλουν εμπόδια στην δράση του ταξικού εργατικού κινήματος να οργανώνει αγώνες, στην προκήρυξη απεργιών, για να μπορέσουν το μεγάλο κεφάλαιο, οι μονοπωλιακοί όμιλοι να εφαρμόσουν όλα τα βάρβαρα μέτρα που προβλέπονται από τα μνημόνια, να μην υπάρχει καμιά αντίσταση.
Είναι βαθιά γελασμένοι εάν νομίζουν ότι θα μας βάλουν στο χέρι τους, θα συνεχίσουμε τον δρόμο της αντίστασης της οργάνωσης των εργαζομένων του κλάδου με την ομοσπονδία & τα ταξικά σωματεία μας, για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ