Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

Αριθμ. Πρωτ.:1135                                                                                                                     ΑΘΗΝΑ 07/12/2020

 

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το συνεχιζόμενο όργιο καταστολής και τρομοκράτησης που εξαπολύει η κυβέρνηση και η αστυνομία. Αυτή τη φορά η αφορμή ήταν η χθεσινή δωδέκατη επέτειος της δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου τότε μαθητή Αλ. Γρηγορόπουλου από αστυνομικό. 

Η πανδημία αξιοποιείται προσχηματικά, για να φιμωθεί κάθε φωνή αγώνα και αμφισβήτησης της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που ζούμε. Την ώρα που προκλητικά απαγορεύονται οι "συναθροίσεις" άνω των τριών ατόμων, δήθεν για την προστασία της υγείας, οι εργασιακοί χώροι βράζουν από κρούσματα, και τέτοια εμπειρία έχουμε και στον κατά τα άλλα "ευγενή" κλάδο του φαρμάκου. 

Αυτό  επιδιώκουν οι κεφαλαιοκράτες και η κυβέρνηση. Σιωπή εκεί που παράγονται τα κέρδη των καπιταλιστών και σιγή νεκροταφείου στο εργατικό και λαϊκό κίνημα!

Τους δηλώνουμε, όμως, με όλη τη δύναμη της φωνής μας ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτό που τρέμουν, θα το βρουν απέναντι τους!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ