Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 10398                                                                                                          ΑΘΗΝΑ 12/06/2013ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση που με πράξη νομοθετικού περιεχομένου επέβαλε το κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυση χιλιάδων εργαζόμενων. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο δόγμα του «νόμος και τάξη» που πάει να επιβληθεί από τις δυνάμεις της κυβέρνησης και της ΕΕ, είναι συνέχεια της αντεργατικής πολιτικής που πλήττει τους εργαζόμενους συνολικά.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ και τους καλούμε να μην τρομοκρατηθούν, να μη σκύψουν το κεφάλι, να οργανώσουν τον αγώνα τους βγάζοντας τα συμπεράσματα τους. Καλούμε επίσης τους εργαζόμενους του κλάδου καθώς και κάθε εργαζόμενο να στηρίξουν και να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα τους.

Να οργανώσουμε την πάλη μας και να μας βρουν απέναντι τους, ενάντια στην πολιτική που μας πετάει στο δρόμο, μας εξαθλιώνει, απέναντι στο κοινό μας εχθρό, τους καπιταλιστές, τα μονοπώλια και την ΕΕ.   


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ