Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  779                                                                                                       ΑΘΗΝΑ 8/12/2017
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταδικάζει την ανακοίνωση των ΗΠΑ που αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Τα γεράκια του Ιμπεριαλισμού ΗΠΑ, ΝΑΤΟ & ΕΕ μαζί με το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ για δεκαετίες δολοφονούν και εξαθλιώνουν τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης. Η νέα αυτή πρόκληση των ΗΠΑ είναι η συνέχεια της πολιτικής που προκαλεί φτώχεια, ανεργία, πολέμους και προσφυγιά, και επιδιώκει να βάλει ταφόπλακα στο δίκαιο αίτημα του παλαιστινιακού λαού για Ανεξάρτητο, Βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Η κίνηση αυτή των ΗΠΑ είναι κομμάτι του ευρύτερου σχεδίου τους για τη «Μεγάλη Μέση Ανατολή» που θα προκύψει από τις στάχτες της Συρίας, της Λιβύης, του Ιράκ και των υπόλοιπων χωρών, που ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ έριξαν στις φλόγες του πολέμου.
Καταγγέλλουμε τις υποκριτικές δήθεν διαμαρτυρίες οργανισμών και κυβερνήσεων, οι οποίοι χρόνια στηρίζουν και συνεργάζονται με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, χρόνια τώρα αρνούνται να αναγνωρίσουν τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού και σήμερα δήθεν λυπούνται για αυτήν την εξέλιξη, την οποία οι ίδιοι έχουν προετοιμάσει.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξερογλείφεται στους μακελάρηδες των λαών και τους δίνει τις θάλασσες και το χώμα της Ελλάδας ως προγεφύρωμα για να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο λαό.
Δυναμώνουμε Τον Αγώνα Ενάντια Στους Σχεδιασμούς Των Ιμπεριαλιστών
Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού!
Δυναμώνουμε των αγώνα των εργαζομένων όλων των χωρών ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό!
Στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, απάντηση μπορούν να δώσουν μόνο οι λαοί!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ