Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 838                                                                                                            ΑΘΗΝΑ 07/05/2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταγγέλλει την καταδικαστική απόφαση σε βάρος μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας ύστερα από μηνύσεις των ιδιοκτητών και στελεχών της εταιρείας «AMCROM Ρωμανάς Κ. - Μυλωνάς Α. & Σια ΟΕ».
Το "αδίκημα" τους ήταν πως  βρίσκονταν στο πλευρό των εργαζομένων, εκφράζοντας την ταξική τους αλληλεγγύη στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων τους, οι οποίοι αγωνίζονταν για να τους καταβληθούν τα χρωστούμενα δεδουλευμένα από την εργοδοσία, χρωστούμενα που παραμένουν ως σήμερα.
Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δε λογαριάζει από τρομοκρατία και καταδικαστικές αποφάσεις! Ούτε τα αφεντικά, ούτε το πολιτικό προσωπικό, ούτε η δικαιοσύνη μπορεί να στήσει την ταξική πάλη στο εδώλιο!
Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να δυναμώσουν τους αγώνες ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, να καταγγείλουν την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ