Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 998                                                                                                                       Αθήνα 18/9/2019                     

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι μαφιόζικες μέθοδοι για το χτύπημα της απεργίας δεν θα περάσουν!
Ένα μεγάλο κύμα εκβιασμών από στελέχη της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, σε προέδρους Εργατικών Κέντρων & Ομοσπονδιών βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης με στόχο να ακυρωθεί η πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ & δεκάδες άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα & πρωτοβάθμια σωματεία, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα & βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.
Έφτασαν σε σημείο να λένε σήμερα ακόμα και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σε διάφορα συνδικάτα ότι η ομόφωνη απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας αύριο θα αλλάξει!
Αυτός είναι ο κατήφορος της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ, που μεταχειρίζεται στην κυριολεξία μεθόδους μαφίας για να βάλει εμπόδια στην επιτυχία της απεργίας.
Δεν θα τους περάσει! Οι αποφάσεις των συνδικάτων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πολλαπλασιάζονται, η δράση τους δυναμώνει. Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα τσιράκια της στη ΓΣΕΕ θα πάρουν την απάντησή τους με την επιτυχία της απεργίας».
Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ αξιοποιεί τους ανθρώπους της για το χτύπημα της απεργίας στις 24 Σεπτέμβρη.
Ως αιχμή του δόρατος στις νέες άθλιες μηχανορραφίες βγήκαν πρώτα οι πρόεδροι & οι γραμματείς των διοικήσεων Εργατικών Κέντρων της Κρήτης (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ), οι οποίοι συναντήθηκαν χτες στο Ηράκλειο. Σε αυτήν τη μάζωξη, την οποία βάφτισαν «σύσκεψη των προεδρείων των Εργατικών Κέντρων», αρχικά επιδίωξαν να εμποδίσουν την είσοδο ακόμα & στον Γιάννη Γωνιανάκη, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Η προσπάθειά τους ωστόσο έπεσε στο κενό & ο Γ. Γωνιανάκης κατέθεσε το αίτημα όλων των εκλεγμένων της ΔΑΣ στα Εργατικά Κέντρα του νησιού για κήρυξη απεργίας στις 24/9, σε συντονισμό με τις αποφάσεις δεκάδων Εργατικών Κέντρων & Ομοσπονδιών σε όλη τη χώρα.
Με τις γνωστές ύπουλες μεθόδους τους, οι εργατοπατέρες απάντησαν ότι τις αποφάσεις για την απεργία θα τις πάρουν τα Εργατικά Κέντρα σε συνεδριάσεις τους, για να βγουν λίγη ώρα μετά με δελτίο Τύπου, στο οποίο ισχυρίζονται ότι τάχα «πάρθηκε ομόφωνα απόφαση από τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης (!!!) για την άμεση εισήγηση στα κατά τόπους Διοικητικά Συμβούλια των Εργατικών Κέντρων για την προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης στις 25 Σεπτεμβρίου»...
Επιβεβαιώνοντας τον κεντρικό χαρακτήρα του σχεδίου υπονόμευσης, αργά το βράδυ της Τρίτης η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής (ΠΑΣΚΕ) αποφάσισε και αυτή να διασπάσει το ενιαίο απεργιακό μέτωπο, κηρύσσοντας απεργία για τις 25/9, με στελέχη της μάλιστα να προαναγγέλλουν ότι αντίστοιχες αποφάσεις θα παρθούν και σε άλλα Εργατικά Κέντρα που ελέγχουν στη Βόρεια Ελλάδα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ