Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:854                                                                                                                                                       Αθήνα 31/5/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στήριξη στους εργαζόμενους στην COSCO
Η ΟΕΦΣΕΕ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων της Cosco για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και καταγγέλλει την εργοδοσία που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην κινητοποίησή τους, προσπαθώντας να τους τρομοκρατήσει και να καταστείλει τον αγώνα τους.

Είναι γελασμένοι, όμως, αν νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων που διανύουν τον 8ο χρόνο δουλειάς χωρίς συλλογική σύμβαση εργασίας και με όλα τα προβλήματά τους να οξύνονται.

Οι εργαζόμενοι της Cosco και το σωματείο τους δεν παλεύουν μόνοι. Έχουν την έμπρακτη στήριξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, των εργαζόμενων και των συνδικάτων από μια σειρά κλάδους και χώρους δουλειάς που, επίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αντεργατικά σχέδια της εργοδοσίας και την κυβερνητική πολιτική που τα προωθεί.

Αυτή είναι η ανάπτυξή τους! Αυτό το είναι το «μεταμνημονιακό» τοπίο που ευαγγελίζονται! 

Η «επόμενη μέρα» των εργαζόμενων, όμως, είναι αυτή της οργάνωσης κι ενίσχυσης του ταξικού αγώνα τους απέναντι σε εργοδοσία – κυβέρνηση, για τη διεκδίκηση καλύτερων όρων δουλειάς και ζωής, με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες και συμφέροντα.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ