Δευτέρα 6 Μαΐου 2019


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 961                                                                                                                                              Αθήνα 6/5/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Να Σταματήσει το Έγκλημα Εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάφει τα χέρια της με το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης
 Η Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε. καταγγέλλει τις νέες, δολοφονικές επιδρομές του Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ προχώρησε σε νέα κλιμάκωση της επιθετικότητας εναντίον της Γάζας και πραγματοποιεί δεκάδες αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς. Οι επικίνδυνες εξελίξεις στην Παλαιστίνη είναι αποτέλεσμα των σχεδίων που ετοιμάζουν τα σφαγεία των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και των Κυβερνήσεων, που στηρίζουν την Ισραηλινή κυβέρνηση και το δολοφονικό της έργο, ακόμη και εξισώνοντας τον θύτη με το θύμα ή παίρνοντας δήθεν ίσες αποστάσεις.
Το Ισραήλ κατέχει παράνομα Παλαιστινιακά εδάφη. Έχει επιβάλει  ένα ρατσιστικό καθεστώς απαρτχάιντ στο εσωτερικό του. Κλέβει τον πλούτο της Παλαιστινιακής γης και δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για την ζωή του.
Η εν ψυχρώ δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού καταρρίπτει τα προεκλογικά αφηγήματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν «προοδευτικών, αντιδεξιών» μετώπων. Οι νέες δολοφονικές επιθέσεις γίνονται με εντολή του ακροδεξιού Πρωθυπουργού Νετανιάχου, φίλου και «επίτιμου εταίρου» του Τσίπρα, και την στήριξη του «διαβολικά καλού» Τραμπ. Ενώ τα ισραηλινά βομβαρδιστικά που επιτίθενται στην Γάζα εκπαιδεύονται στην Ελλάδα! Η «σταθερότητα» της Ανατολικής Μεσογείου, οι «μπίζνες» που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ποτίζονται με το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης.
Καλούμε όλα τα Συνδικάτα, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους του κλάδου να καταδικάσουν την δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού και εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους απαιτώντας:
·      Άμεση υλοποίηση της απόφασης της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

·      Να σταματήσουν οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις καθώς και η πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ , που συνεχίζει και εμβαθύνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ