Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 1222                                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ  27/09/2021

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συνεδρίασε το Σάββατο 25/09/2021 και αποφάσισε τα εξής:

·     Την προκήρυξη του 15ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το χώρο διεξαγωγής και το πρόγραμμα καθώς και για την διαμονή των εκτός Αθηνών αντιπροσώπων  θα σας αποσταλούν στην συνέχεια. Καλούμε όλα τα σωματεία μας να φροντίσουν για την διενέργεια των αρχαιρεσιών τους ενόψει του 15ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας.

·     Πρωτοστατούμε στην οργάνωση της πάλης ενάντια στο νόμο Χατζηδάκη. Πρόκειται για απαράδεκτο νομοθετικό τερατούργημα. Να μην υλοποιηθεί. Να μείνει στα χαρτιά. Διεκδικούμε την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων την υπογραφή της κλαδικής μας ΣΣΕ, αυξήσεις στους μισθούς, σύγχρονα δικαιώματα. Συντονιζόμαστε και με άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις πανελλαδικά για να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο νομοθετικό τερατούργημα Χατζηδάκη. Συμμετέχουμε στην σύσκεψη των συνδικαλιστικών οργανώσεων την Τρίτη 5 Οκτώβρη 2021 στο Σπόρτινγκ στις 18:30. Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να προχωρήσουν σε συνεδριάσεις των Δ.Σ. και σε μαζικές διαδικασίες (συνελεύσεις, συσκέψεις...) και να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις συμμετοχής σε αυτό το αγωνιστικό μέτωπο. Να οργανωθεί η πάλη σε όλους τους χώρους δουλειάς. Καμία συνδικαλιστική οργάνωση να μην υιοθετήσει τις ηλεκτρονικές διαδικασίες  σε αρχαιρεσίες, ψηφοφορίες, γενικές συνελεύσεις. Καμία συνδικαλιστική οργάνωση να μην παραδώσει τα μητρώα της στο ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε. δηλαδή στα χέρια του κράτους και της εργοδοσίας. Προετοιμαζόμαστε για κινητοποιήσεις στους χώρους δουλειάς και στον κλάδο, για γενική πανελλαδική απεργία μέχρι το τέλος του έτους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ