Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 1223                                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ  5/10/2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι,

Οι εγκληματικές φασιστικές – ναζιστικές συμμορίες, προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους, ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική, ναζιστική οργάνωση. Εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, σε όποιον διεκδικεί τα δικαιώματά του και μια καλύτερη ζωή. Για άλλη μια φορά γίνονται το καλύτερο μαντρόσκυλο των εργοδοτών και του ίδιου σάπιου συστήματος. 

Με την κάλυψη του Υπουργείου Παιδείας, ορισμένων διευθυντών σχολείων, της αστυνομίας, έχουν ανενόχλητη δράση και προσπαθούν να μολύνουν τα μυαλά των παιδιών μας και της νεολαίας.

Καταδικάζουμε την αδράνεια της κυβέρνησης που πάει να στήσει ένα σκηνικό εξίσωσης των ναζιστικών συμμοριών με τους αγώνες των πρωτοπόρων φοιτητών και μαθητών, με τη συνδικαλιστική δράση και πάλη για παιδεία με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες. Στέλνουμε μήνυμα ότι ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν περνάνε στον κλάδο μας, στους χώρους δουλειάς, δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες σάπιες ιδέες και πρακτικές. Δεν δείχνουμε καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου μας, στην Αττική, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση - συναυλία την Πέμπτη 7 Οκτώβρη 2021 στο  Σύνταγμα - προσυγκέντρωση του κλάδου μας 19:30 στην Ομόνοια - που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους μεγάλους δήμους της Αθήνας:

Περιστέρι 7:00μ.μ. Πλ. Δημαρχείου - Καλλιθέα 7:30μ.μ. Πλ. Κύπρου - Πειραιά 6:30μ.μ. Πασαλιμάνι

 

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ