Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 974                                                                                                                                                                                        Αθήνα 6/6/2019                     

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΦΣΕΕ!
Σε ακόμα μια επαίσχυντη ενέργεια απέναντι στους εργαζόμενους του κλάδου και την Κλαδική Συνδικαλιστική τους Οργάνωση προχώρησε η Διοίκηση του επαγγελματικού – ΝΠΙΔ Ταμείου ΤΕΑΥΦΕ!
Έστειλαν εξώδικο στην Ομοσπονδία μας, για να μας πουν να τους «παραδώσουμε» – με τη λήξη του συμβολαίου – «τα κλειδιά» του χώρου που μισθώνουμε για τη στέγαση των γραφείων μας στο κτίριο του ΤΕΑΥΦΕ στην οδό Χαλκοκονδύλη. Στην άμεση παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας στο ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ – ΝΠΙΔ, ο πρόεδρος του ΔΣ δικαιολόγησε την άθλια αυτή ενέργεια, λέγοντας ότι το ΔΣ δεν μπορεί να δεσμευτεί με νέο συμβόλαιο, αφού η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ταμείου καθορίζεται πλέον από μια ειδική επιτροπή, «αγνώστων λοιπών στοιχείων»!
Το θράσος περισσεύει, προφανώς, σε όλους αυτούς τους «συνδικαλιστές» που μαζί μα τα κόμματά τους και τις εναλλασσόμενες κυβερνήσεις τους, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, υλοποίησαν τα μνημόνια και τους αντεργατικούς, αντιασφαλιστικούς νόμους. Σε αυτούς τους «σωτήρες» που μετέτρεψαν το επικουρικό ταμείο σε επαγγελματικό και το διοικούν, μετατρέποντας τις συντάξεις σε φιλοδώρημα και καταργώντας όλες τις παροχές. Τώρα, για να διασφαλίσουν, δήθεν, την καλύτερη αξιοποίηση της περιουσίας του ΤΕΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ, προσπαθούν να πετάξουν έξω την κλαδική Ομοσπονδία που εκπροσωπεί όλους εκείνους, εργαζόμενους και συνταξιούχους, που «έχτισαν» το επικουρικό ταμείο.
Καταλαβαίνουμε την αγωνία τους να διώξουν «μέσα απ’ τα πόδια τους» την ταξική κλαδική μας Ομοσπονδία, την ΟΕΦΣΕΕ, γιατί μπαίνει «καρφί» στο μάτι τους και εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους, αλλά ας μη ματαιοπονούν!
Κανένα ΔΣ, καμιά επιτροπή, κανένας «σύμβουλος – επενδυτής» δεν θα μπορέσει να πετάξει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους του κλάδου, την αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική τους οργάνωση, την ΟΕΦΣΕΕ, από το φυσικό τους χώρο, στον οποίο εδώ και δεκαετίες στεγάζονται και δημιουργήθηκε με τα δικά τους λεφτά, με το δικό τους ιδρώτα.
Στα σχέδια τους που είναι φύσει και θέσει εχθρικά για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, θα πάρουν την απάντηση που αρμόζει!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ