Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr

Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: 1226                                                                                                                    Αθήνα 9/10/2021


ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Ομοσπονδία μας τάσσεται με το μέρος και συμμετέχει στους αγώνες των εκπαιδευτικών και των μαθητών, όλων των εργαζομένων, για την ολόπλευρη μόρφωση και την ενίσχυση του δημόσιου σχολείου.

Αξιοποιώντας το νομοθετικό τερατούργημα Χατζηδάκη το Υπ. Παιδείας επιδιώκει να επιβάλει τις αντιδραστικές ρυθμίσεις που μετατρέπουν τα σχολεία σε επιχειρήσεις και υποβαθμίζουν τη μόρφωση των παιδιών μας.

Μετά τις απαγόρευση στους ναυτεργάτες όπως άλλωστε συμβαίνει διαχρονικά για τη συντριπτική πλειοψηφία των απεργιών που κρίνονται στα δικαστήρια, προστέθηκαν και οι αποφάσεις «κατά παραγγελία» από τα δικαστήρια. Η απεργία - αποχή και ο συλλογικός αγώνας των εκπαιδευτικών ενάντια στα σχέδια κατηγοριοποίησης των σχολείων κρίνονται «παράνομα και καταχρηστικά»

Η αταλάντευτη αγωνιστική στάση εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών, η πλατιά αλληλεγγύη απ’ όλα τα ταξικά συνδικάτα και από κάθε εργαζόμενο, θα στείλουν και αυτές τις απαγορεύσεις στο καλάθι των αχρήστων. Για άλλη μια φορά θα φάει τα μούτρα της η κυβέρνηση.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους του κλάδου μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους αγώνες των εκπαιδευτικών. Με ψηφίσματα, με πλατιά συζήτηση στους χώρους δουλειάς, με μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια των εκπαιδευτικών  σε κάθε πόλη, αρχής γενομένης στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Δευτέρας 11 Οκτώβρη, στο Εφετείο, στις 11.30πμ στην Αθήνα αλλά και σε κάθε πόλη.

Κανείς μόνος του. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ